ylva-beck-prästbyrån

Ylva Beck har tio års erfarenhet från ledande operativa befattningar som anställd och tio års erfarenhet som konsult, affärscoach och egen företagare. Ylva har bred erfarenhet från både stora och små företag och organisationer. Ylva har både stor kunskapsbredd och ett starkt driv. Hon är entreprenör och siffermänniska och har en god kunskap i och förståelse för företagande och att göra affärer. Ylva har även ett internationellt perspektiv då hon arbetat och studerat på nästan alla kontinenter, rest mycket och är van att göra affärer med andra kulturer.

Klienter och kunder uppskattar Ylva för hennes skarpsynthet, mod och snabbhet. Hon lyssnar men kommer inte med lösningar utan utmanar till nya nivåer.

Ylva drivs av att få andra människor att växa och nå bättre resultat, speciellt med fokus på affärer. Att sätta mål – och nå dem är något Ylva gör både för sig själv, och sina kunder.

Varför är Ylva Affärscoach?

I karriären har Ylva medvetet valt situationer där hon tagit och fått ledande positioner som chef och/eller som facilitator. Under året Ylva tävlingsseglade jorden runt lärde hon sig mycket om kommunikation och ledarskap. En av hennes viktigaste insikter under denna tävling var att de båtar som kom på första, andra och tredje plats alla använde coacher. Både på individnivå och med hela besättningen i teamcoaching. Coacherna gjorde dem till vinnande team! Ylva insåg att hon ville vara coach i affärer och skapa vinnande team.