birgitta-bjork
Birgitta Björk har mer än 20 års erfarenhet från ledande strategiska och operativa befattningar inom offentlig förvaltning och näringslivet. Hon är en erfaren ledarskapsutvecklare, styrelseledamot, mentor/coach och föreläsare. Birgitta är utbildad sjuksköterska, diplomerad affärscoach, certifierad handledare i sorgbearbetning och har själv gått ett flertal högre ledarutbildningar. Hon beskrivs som engagerad, handlingskraftig, tydlig och har högintegritet och stort patos. Hennes drivkraft är att stödja människor och organisationer i att samverka, utvecklas och nå resultat. Birgitta är själv en förebild för det etiska och professionella ledarskapet.

Förslag på föreläsningar inom Organisation, ledarskap, Medarbetarskap som Birgitta ger: Stort glapp mellan retorik och praktik ger mindre publik, Boosta Ditt bästa jag, Retorik och kommunikation påverkar Din framtoning!, Har Du och Din organisation  koll på era dödsynder/mörka sidor och hur kan de synliggöras?, Hur ska vi arbeta med generationsskifte?, Förändringar i organisationen – hur påverkar det individ och arbetsplatsen, Föreläsning för Arbetslös, Vad är skillnaden att ha medansvarig eller medarbetare anställda?

Även förslag på föredrag  inom säljutbilning: Vad innebär det att vara konsult? Skillnaden mellan Relationsförsäljning och ”kalla samtal”? Att påverka i förtroendesamhället.

    Leave a Reply